Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
η κρεμα με σαντιγι
Μους σοκολάτα ειναι μια αφράτη κρέμα που ο βασικός σκοπός ειναι να επιτευχθεί ένα αέρινο μείγμα ώστε να αφρατεψει και να φουσκώσει . Υπάρχουν διάφορες μους α) με σοκολάτα και κρέμα γάλακτος , β) σοκολάτα ,κρόκο αυγού ,μαρέγκα ,ζάχαρη ,κρέμα γάλακτος , και γ) τα ίδια υλικά με το Β μόνο που χτυπάμε τους κρόκους σε μπαίν μαρι + σιρόπι . Μια πετυχημένη αυθεντική μους όταν παγώσει στο ψυγείο όταν την κόβεις με το κουτάλι θα πρέπει να έχουν σχηματιστεί κυψέλες αέρα και η κρέμα να ειναι σαν αφρός. Τα υλικά β & γ εάν ψηθούν στον φούρνο ειναι το σουφλέ ( soufflé) σοκολατας.ευχομαι να σας κάλυψα .
Μους σοκολάτα ειναι μια αφράτη κρέμα που ο βασικός σκοπός ειναι να επιτευχθεί ένα αέρινο μείγμα ώστε να αφρατεψει και να φουσκώσει . Υπάρχουν διάφορες μους α) με σοκολάτα και κρέμα γάλακτος , β) σοκολάτα ,κρόκο αυγού ,μαρέγκα ,ζάχαρη ,κρέμα γάλακτος , και γ) τα ίδια υλικά με το Β μόνο που χτυπάμε τους κρόκους σε μπαίν μαρι + σιρόπι . Μια πετυχημένη αυθεντική μους όταν παγώσει στο ψυγείο όταν την κόβεις με το κουτάλι θα πρέπει να έχουν σχηματιστεί κυψέλες αέρα και η κρέμα να ειναι σαν αφρός. Τα υλικά β & γ εάν ψηθούν στον φούρνο ειναι το σουφλέ ( soufflé) σοκολατας.ευχομαι να σας κάλυψα .
η κρεμα με σαντιγι