Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Χωρίς να είμαι σίγουρος..
Αν θυμάμαι καλά από τη Χημεία, οι χημικές αντιδράσεις επηρεάζονται από τη θερμοκρασία, δηλαδή όσο μεγαλύτερη είναι η θερμοκρασία τόσο γρηγορότερα γίνονται οι αντιδράσεις.
Άρα στο ψυγείο, που η θερμοκρασία είνα χαμηλότερη, οι χημικές αντιδράσεις επιβραδύνονται.
Έχει να κάνει και με τη βιολογία νομίζω. Μέσα στα τρόφιμα αναπτύσονται διάφοροι μικροοργανισμοί οι περισσότεροι από τους οποίους για να επιβιώσουν χρειάζονται μέσες θερμοκρασίες. Η χαμηλή θερμοκρασία του ψυγείου δεν επιτρέπει σε αυτούς να αναπτύσονται και ετσι μπορούμε να τα καταναλώσουμε.