Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Υλικά
* Για την γέμιση:
700 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
400 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι σκόνη τσίλι
1 κουταλιά αρωματικά μυρωδικά (η επιλογή δική σας)
1 κουταλιά Γούστερ Σως
400 γρ. βρασμένα φασόλια
Ταμπάσκο
Αλάτι
Πιπέρι
* Επικάλυψη:
400 γρ. πατάτες κομμένες σε λεπτές στρογγυλές φέτες
25 γρ. βούτυρο
Ετοιμασία
1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να μισογίνει.
2. Ρίχνουμε στον κιμά το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης.
3. Σκεπάζουμε το φαγητό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου.
4. Αδειάζουμε το μίγμα μας σε ένα σκεύος, σκεπάζουμε με τις πατάτες, τις αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 45 λεπτά.
5. Μετά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε το φαγητό μας για μερικά λεπτά στο γκριλ (μέχρι να ροδίσουν οι πατάτες).