Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Οι τρύπες που εμείς βλέπουμε όταν αγοράζουμε διάφορα είδη τυριών δεν είναι τίποτε άλλο από πραγματικές φυσαλίδες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης. Τα βακτήρια που χρησιμοποιούνται, κατά τη διαδικασία της ζύμωσης, παράγουν στα προϊόντα αυτής και διοξείδιο του άνθρακα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φυσαλίδες μέσα στη μήτρα του τυριού.
Συνεπώς το μέγεθος και ο αριθμός των φυσαλίδων που έχουν τα διάφορα τυριά εξαρτάται από την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα και από την ελαστικότητα της μήτρας, όπου γίνεται το τυρί.